Join de
woonRevolutie

UW EIGEN HUIS VANAF € 99.500  
of € 810 per maand

INSCHRIJVEN
Duurzaam
Snel
Betaalbaar

Start de revolutie

Een NIEUWE manier van BOUWEN & wonen

REVOLUTIE IN WONEN

Meer dan 1 miljoen Nederlanders zitten vast tussen sociale huur en kopen. Dat moet anders! NOVAS start daarom de woonrevolutie in Nederland.

Middels modulair bouwen en nieuwe regelgeving kunnen wij snel betaalbare woningen realiseren, die ook nog eens duurzaam zijn. Dit doen wij uiteraard niet alleen maar samen met onze partners: producenten, grondeigenaren en gemeenten.

U kunt straks ook eindelijk wonen zoals u dat wilt. Schrijf je nu in, dan gaan wij voor u aan de slag.

Inschrijven

Iedereen verdient een woning.

NOVAS REGELT HET VOOR U.

88452

GEÏNTRESSEERDE
WONINGZOEKENDEN

204

POTIËNTELE
WOONLOCATIES

9550

PRODUCTIE
CAPACITEIT

Bouwen aan een toekomst

GRONDeigenaren GEZOCHT

Versnel de woonrevolutie als grondeigenaar! Door versoepeling van de regelgeving rondom flexwonen kunnen we percelen versneld ontwikkelen tot bouwlocatie. Doe mee met deze revolutie en help het woontekort oplossen. Profiteer daarbij ook nog eens van een optimaal rendement. Wij zorgen voor complete afstemming met alle partijen waaronder gemeente en provincie.

Lees meer
ONTZORGEN EN VERBINDEN

SAMEN MET gemeenten

De vraag naar betaalbare, duurzame woningen is groot. NOVAS brengt vraag en aanbod samen en helpt mee bij realisatie. Wij ontzorgen gemeenten bij wijzigingen van bestemmingsplannen, gesprekken met grondeigenaren en afstemming met omwonenden. Dit doet NOVAS met oog voor de toekomst. Laten we samen het woningaanbod in hoog tempo verhogen. Doet uw gemeente al mee met deze ongekende revolutie in de woningbouw?

Lees meer

BETAALBAAR WONEN.
WAAR EN HOE u HET WILT.

Join de woonrevolutie!

inschrijven

Schrijf u hier in en wij gaan voor u aan de slag!
Nog een woonplaats toevoegen
+
Bedankt voor je aanmelding, we houden je op de hoogte over de voortgang.
Niet alle verplichten velden zijn ingevuld!
Zit ik ergens aan vast nadat ik me heb ingeschreven?
Bij Novas zit je absoluut niet vast aan verplichtingen. Een inschrijving is volledig vrijblijvend en we zullen je alleen op de hoogte houden van nieuwe woningen.
Kunt u een hypotheek krijgen op deze woningen?
Absoluut, dit is zonder twijfel mogelijk. Hoewel niet elke bank momenteel hypotheken verstrekt voor modulaire woningen, groeit het aantal gelukkig gestaag. Voor de meest geschikte opties voor jou kun je het beste advies inwinnen bij je hypotheekadviseur.
Ontvang ik ook informatie over nieuwe locaties die zich niet in mijn voorkeursplaats(en) bevinden?
Absoluut! We begrijpen dat dit niet je eerste keuze is, maar we willen geen enkele kans onbenut laten om onze prachtige alternatieven met jou te delen. Wie weet bevindt jouw droomhuis zich wel tussen deze opties!
Kan ik me later uitschrijven als ik een woning heb gevonden?
Bij Novas heb je te allen tijde de volledige controle over je inschrijving. Om je direct uit ons systeem te laten verwijderen, stuur je eenvoudigweg een e-mail naar info@novas.nl met als onderwerp
'Uitschrijven'. We zullen direct actie ondernemen en ervoor zorgen dat je geen deel meer uitmaakt van ons systeem.
Hoe lang duurt het voor jullie iets kunnen realiseren?
Doorgaans verloopt dit proces bijzonder snel. Onze partners zijn in staat om dagelijks meerderen woningen te ontwikkelen. Desalniettemin zijn er verschillende factoren waar we van afhankelijk zijn, waardoor we geen eenduidig antwoord kunnen geven.