GEMEENTE

een betaalbare woning voor iedereen

Start de revolutie

Gemeentes en provincies.

Onze doelstelling “een betaalbare woning (koop of huur) voor iedereen”, helpt iedere gemeente om de landelijke en provinciale doelstelling te realiseren. Door gebruik te maken van alle huidige regels voor modulaire woningen kunt u, als gemeente het verschil maken. De modulaire opzet maakt dat kleinschalige projecten snel realiseerbaar zijn en door flexibele gevels ook buitengewoon goed inpasbaar zijn in iedere omgeving.

OPlossing

Het gebruik van Flexgoed geeft de gemeente een oplossing voor nu en daarmee de tijd om permanente woonomgevingen te blijven ontwikkelen. Door de lange levensduur en herplaatsbaarheid gaat Flexgoed meerdere vergunningscycli mee. De financiële herplaatsingsregeling voor flexwoningen zal zeker bijdragen aan een toekomstbestendig beleid. Werk als gemeente mee aan de oplossing voor het wonen van de toekomst, geef starters een kans en zorg dat uw gemeente vitaal en jong blijft. Op beleidsmatig niveau is de gemeente de schakel tussen beschikbare grond en woningzoekenden.

Join de woonrevolutie

deelnemen

Meld u aan als deelnemende gemeente. Novas beschikt naast alle informatie over de huidige mogelijkheden met betrekking tot de wet- en regelgeving over een grote database van beschikbare percelen en over een uitgebreide dataset van woningzoekenden.

samen

Samen zullen we kijken welke percelen ook daadwerkelijk en onder welke voorwaarden geschikt zijn om te ontwikkelen. Novas zal daarna alle betrokkenen informeren.

Contact

Bedankt! Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.
Niet alle verplichten velden zijn ingevuld!